21 Kasım 2014 Cuma

Kızımız Doğdu

Evet Rabbim kızımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etti. Doğduğunda simsiyah uzun gür saçları vardı ilk bakışta beni andırsada büyüdükçe saçları sarı oldu ve babasına benziyor. Doğum anındaki duygu tarif edilemez. Heyecan, korku, sevinç hepsi birarada duygu yoğunlğu inanılmaz bir deneyimdi.

Doğumun olduğu gün aslında rutin kontrolümdü 40.hafta nst testinde kalp atışları biraz yüksek çıkınca doktorum hemen bugün epidural sezeryana alıyoruz dedi. Korktum ama nasıl olurdu ben sezeryanda istemiyordum, normal doğum belirtimin hiçbiriside yoktu. Korktum ağladım. Doktorum "bebeğin doğduğunda onu ilk sen görmek istemezmisin bu yüzden epidural olmalı bence" deyince bende ipler koptu ve tamam dedim.

Ameliyathaneye giderken ağladım o duygu yoğunlğu çok farklı ama onun sesini duyduğumda işte HAYAT dedim bu olmalıydı hayat asıl hayat.

Sonrası öyle işte uykusuz geceler annelik :) artık anneydim mutluydum. Onu  her kucağıma aldığımda bana muhtaç bir yavru ve cennetin kokusu tüm özet bu
canımın canı...  ELAM




Heyecanlı Bekleyiş :) 24.Hafta

Heyecanlı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı bekliyoruz :) 24. haftanın içindeyim ilk başlarda çok yeni olduğu için bir şeyleri hissedemesem de şimdi bebeğimi hissediyorum. Hareketlerini hissettikçe heyecanım daha da artıyor. Bir kızımız olacak adını "ELA" koymaya karar verdik.

Şimdi her şey çok farklı hayatımızda artık bir önceliğimiz olacak. Sorumluluğumuz birbirimize vardı evet ama artık daha fazla sorumluluk alacağız çünkü bir birey yetiştireceğiz :)

Kızımızı bekliyoruzz.. ve Hazırlıklara devammm ediyoruz.. :))