23 Ocak 2014 Perşembe

29. Haftamız Kuzumla

Eloşumm canım yavrum 29 haftalık. Rabbime şükür bu günleri bize gösterdi. Artık bebeğimizi daha çok hissedebiliyoruz. Hareketleri sanki bizi anlıyormuş gibi sese duyarlı. Elimizi karnıma koyduğumuzda hissediyor bizi:) canım yavrum.. Çok farklı bir his gerçekten annelik duygusu şimdiden yavaş yavaş hissettirmeye başladı kendini. Öyle birşeyki bu şuandan itibaren artık onu düşünüyorum geleceğini, mutluluğunu, kaderini herşeyini. Artık bizden önce düşünmemiz gereken bir canın olduğunun farkındayız.. Heyecanlıyız onun için birşeyler yapmaya çabalıyoruz.

Hayatta en güzel olan şey sanırım bu duygu bir sorumluluk duygusu ancak bu kadar sıkmadan, tatlı ve güzel hissettirebilir. İnsanları birleştirebilir. En sıkıldığın, bunaldığın, herşeyin seni sıktığı anda şuan tek bir şey aklıma geliyor daha yüzünü bile göremediğim dokunamasamda içimde onun sıcaklığını hissettiğim, ellerinin, ayaklarının, gözlerinin, yüzünün kime benzeyeceğini bilmediğim yavrumun karnımdaki hareketleri onun var oluşu beni sakinleştiriyor ve huzura bağlıyor.

Ela'm canım yavrum tek isteğimiz sağlıkla, huzurla kucağımızda olman. Tüm anne adayları için sağlıklı , hayırlı doğumlar olsun inşallah.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder